top of page

UB Group

Public·118 members

(((TOK>>>>))) Slovenija Avstralija prenos v živo 1 september 2023


Košarka, Evropa: Slovenija rezultati v živo, končni izidi, razpored · Košarka Evropa · Skrbimo za vašo zasebnost · O vaši zasebnosti ...
In res. Zelenortski otoki so od samega začetka povzročali težave evropskim prvakom iz leta 2017. Luka Dončić in Mike Tobey sta sicer z igro pick and roll lepo izkoriščala počasnost 221 centimetrov visokega Edyja Tavaresa v obrambi, a je ta kljub temu z dolgimi rokami močno omejeval slovenske košarkarje. V napadu so igralci v belih dresih preveč hiteli, do odprtih metov ni prihajal niti Dončić. Ko je po eni izmed obrambnih akcij padel po tleh in se prijel za levo stegensko mišico, ki mu povzroča težave že dalj časa, je selektorja Aleksandra Sekulića zagotovo zaskrbelo, a ni bilo hujšega. »Nismo potrpežljivi v napadu, v obrambi pa se prepočasi vračamo, « je na minuti odmora bentil Sekulić.


Tudi Jaka Blažič. Dejstvo pa je, da kar nekaj igralcev čuti bolečine. A tako je na najvišji ravni, zato ne smemo iskati izgovorov, temveč najti načine, da gremo preko tega. « Slovenijo že v petek čaka precej zahtevnejši preizkus, ko se bo na prvi tekmi drugega dela udarila z Avstralijo. »Nekaj malega sem jih že spremljal na prvenstvu. Poznamo jih tudi z olimpijskih iger, čeprav so bili takrat v nekoliko drugačni zasedbi. Kot sem rekel že pred prvenstvom, so ekipa, ki spada v ožji krog favoritov za odličja. To so samo potrdili.


Omenjena teorija drži ob predpostavki, da bosta tako Avstralija kot Nemčija ugnali Gruzijo. Dončić z bolečinami v stegenski mišici Čeprav je obračun proti Zelenortskim otokom na papirju deloval kot najlažji v prvem delu za Slovenijo, so v slovenskem taboru opozarjali, da njihov nasprotnik zaradi specifičnih priprav z majhnim številom pripravljalnih tekem še ni pokazal najboljšega.


Ponovitev tekme za bron z olimpijskih iger 2021 v Tokiu je na sporedu v petek ob 14. 10. V nedeljo ob 13. 10 sledi še obračun z Nemčijo. Vse tekme bodo v Okinava Areni. Od štirih reprezentanc se v četrtfinale uvrstita najboljši dve. Slovenija bi si z zmago proti Avstraliji že zagotovila uvrstitev v izločilne boje, ki jih gosti Manila. V primeru poraza pa bi morali Slovenci v nedeljo ugnati Nemce. Nato se zadeve še dodatno zapletejo, saj bi v primeru zmage Avstralije proti Gruziji prišlo do trokroga. V tem primeru bi odločala razlika v koših z medsebojnih tekem vseh treh držav.


več »Qarabag – Olimpija nogomet 31. 2023 ob 18. 00 prenos v živo, live stream Sport Klub... Qarabag – Olimpija je povratna tekma zadnjega predkroga Evropske lige, ki se bo odvila 31. 00. Olimpija lovi dva gola zaostanka Prenos tekmeQarabag... več »Šolske počitnice 2023/2024 in šolski koledar 2023/24 datum / Kdaj so šolske... Šolske počitnice 2022/2023 in šolski koledar 2022/2023 sta pomembna za osnovnošolce in dijake, pa tudi njihove starše. Razkrivata namreč datume, ko bodo... več »Amazon brezplačna dostava v Slovenijo / Amazon DE zdaj omogoča brezplačno dostavo... Amazon je z avgustom 2023 omogočil brezplačno dostavo v Slovenijo. Če smo povsem natančni, je brezplačna dostava na voljo iz nemške različice Amazona (Amazon... več »Odprte trgovine v nedeljo, 3. 9. 2023 / Katere trgovine so odprte v nedeljo,...


Košarka Slovenija – Grčija 2. 8. 2023 ob 20. 30 prenos v živo, live stream Sport Klub 1 - TELEX. siKošarka Slovenija – Grčija 2. 30 prenos v živo, live stream Sport Klub 1Slovenija – Grčija bo pripravljalna tekma za svetovno prvenstvo v košarki 2023, ki se bo odvila 2. 2023 v Stožicah. Tokrat se bo slovenski reprezentanci pridružil tudi Luka Dončić, ki prevzema tudi kapetanski trak.


Kdaj in proti komu naslednjič igra slovenska reprezentanca? Slovenska košarkarska reprezentanca se je s stoodstotnim izkupičkom prebila iz predtekmovalne skupine F svetovnega prvenstva 2023. Drugi del tekmovanja, kjer se združujeta obe okinavski skupini, bo začela v petek, ob 14. 10, ko ji bo nasproti stala Avstralija. Slovenija je v prvem delu mundiala premagala Venezuelo, Gruzijo in Zelenortske otoke ter tako v nadaljevanje odnesla maksimalno število točk (6). Z njo je iz skupine napredovala še Gruzija (4), medtem ko se iz skupine E k novonastali skupini K priključujeta še Nemčija (6) in Avstralija (4). Slovenci se bodo najprej pomerili z Avstralci.


Košarka, Evropa: Slovenija rezultati v živo, končni izidi Košarka, Evropa: Slovenija rezultati v živo, končni izidi, razpored · Košarka Evropa · Skrbimo za vašo zasebnost · O vaši


Slovenija je sicer ves čas držala rahlo prednost, tudi zaradi dobrega izkoriščanja izgubljenih žog nasprotnika. Nekoliko slabši napadalni prvi polčas Dončića, ko iz petih poizkusov niti enkrat ni zadel za tri, prvi koš iz igre pa dosegel tik pred koncem prvih 20 minut, sta dobro nadomestila Klemen Prepelič in Aleksej Nikolić.


Tekma Slovenija – Grčija, ki nosi tudi ime Telemachov spektakel, je razprodana, zato vsem, ki katre nimajo, ostane ogled pred malimi zasloni. … več »Več iz medijaNovi radarji v Ljubljani / Lokacije novih radarjev za merjenje hitrosti v... Novi radarji v Ljubljani v novem šolskem letu 2023/24. Mestna občina Ljubljana pa je v fazi naročanja še enega samostojnega radarskega sistema in treh ohišij.... več »Rezultati Dirka po Španiji 2023 (La Vuelta 2023) Primož Roglič po etapah / Trenutna... Trenutna uvrstitev in skupni rezultat na Dirki po Španiji 2023 (La Vuelta 2023) postaja vedno bolj zanimiv. Predvsem zato, ker se Primož Roglič vztrajno...


»Pogovarjali smo se z igralci in poudarili, da moramo iti v tekmo osredotočeni. A nam to ni uspelo. Osredotočenost ni bila na ravni svetovnega prvenstva. V drugem polčasu smo to popravili in prikazali precej boljšo predstavo, « je ocenil Sekulić in priznal, da nekateri igralci čutijo posledice fizične igre, ki se igra na takšnem tekmovanju, kot je svetovno prvenstvo. »Vedeli smo, da nas čakajo trdi nasprotniki, ki ne bodo varčevali z udarci. To se je tudi potrdilo. Nihče se ni resneje poškodoval, v tem pogledu imamo srečo.


Imajo izredno atletsko in izkušeno ekipo ter kar devet posameznikov iz lige NBA. Čaka nas zanimiv obračun, ki se ga že zelo veselim. « Da prvi polčas proti Zelenortskim otokom ni bil tak, kot bi moral biti, so se strinjali tudi igralci. »Nismo začeli s pravo energijo in karakterjem. Ob polčasu smo se pogovorili in stopili skupaj ter pokazali, kako znamo igrati. Zadovoljen sem s tremi zmagami v prvem delu, a zdaj nas čakata dva precej težja preizkusa, « ocenjuje Gregor Hrovat, Bine Prepelič pa je dodal: »V prvem polčasu nismo bili zbrani. Igrali smo ležerno, kot da podcenjujemo nasprotnika, ki pa je kakovosten, česar smo se dobro zavedali. Ob polčasu smo se dogovorili, da moramo biti bolj agresivni, da moramo pritiskati na žogo, pobirati skoke ter teči v protinapade.


Gostovanje izven EU Avstralija, Telstra. Belorusija, A1 Zakup 1 GB prenosa podatkov v gostovanju izven EU/EEA lahko izključite na več načinov. Če želite zakup


((TV V ŽIVO=)) Qarabag Olimpija v živo 31 avgust 2023 pred 1 dnevom — 8. 2023 ob 20. 00 prenos v živo, live stream Sport Klub - TELEX. siVeč iz medijaKošarka Slovenija – Avstralija 1.


Misli nemudoma preusmerili k AvstralijiV prvem delu svetovnega prvenstva v košarki je slovenska reprezentanca opravila pričakovano. Potem ko je na kolena spravila Venezuelo in Gruzijo, je premagala še Zelenortske otoke in se tako s tremi zmagami prebila v drugi del. Tam se za njo svetovno prvenstvo pravzaprav šele resno začenja. Avstralija in Nemčija sta namreč do zdaj dokazali, da gre za izredno kakovostni reprezentanci, ki upravičeno ciljata na odličje. Ker je Avstralija v prvem delu tesno klonila proti Nemčiji, bi kapetana Luko Dončića in soigralce v četrtfinale peljala že petkova zmaga proti košarkarjem iz dežele tam spodaj. V kolikor bi bili neuspešni, bi morali v nedeljo ugnati Nemčijo in hkrati upati na to, da v krogu treh ekip ne bi pristali na zadnjem mestu.


Slovenija - rezultati, razporedi, Slovenija - Avstralija v živo Slovenija rezultati in razporeditve - spremljaj Slovenija rezultate v živo, rezultate, razporede in podrobnosti tekem na


Kot zanimivost, Zelenortski otoki so jih po izgubljenih žogah nasprotnika dosegli le šest. Znova je nekaj pomembnih potez na obeh straneh igrišča prispeval Gregor Hrovat, ki ima glede na prikazano premajhno minutažo. Tudi po njegovi zaslugi so s soigralci prešli na dvomestno prednost in še pred zadnjo četrtino strli nasprotnika, zadovoljni pa so lahko le z drugim polčasom, medtem ko s prvim nikakor. Prvi strelec Slovenije je bil znova Dončić, ki se je spogledoval s trojnim dvojčkom (19 točk, devet asistenc, sedem skokov), a se na koncu na klopi ob bolečinah znova držal za levo stegensko mišico, kar pred nadaljevanjem prvenstva ni dober signal, kot tudi ne močan udarec v nogo, ki ga je v zadnjih sekundah prejel Hrovat. Osredotočenost ni bila na ravni svetovnega prvenstva Selektor Aleksander Sekulić je bil z zmago kajpak zadovoljen, saj so tako izpolnili glavni cilj, a povsem v svojih načrtih ni uspel.


Kdaj in proti komu naslednjič igra slovenska reprezentanca? pred 2 dnevoma — Vse tekme bodo v Okinava Areni. Od štirih reprezentanc se v četrtfinale uvrstita najboljši dve. Slovenija bi si z zmago proti Avstraliji


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page